Over werkpartner

Het uitzendbureau dat naar je luistert

Uitzendbureau Werkpartner, het uitzendbureau dat naar je luistert

Jij weet wat je wilt en houdt van afwisseling. Niet alleen privé, maar ook in je werk. Flexibel zijn vind je belangrijk en ook je verwachtingen van een baan veranderen weleens. Eén ding is zeker; je wil werken in een dynamische werkomgeving. Wanneer het jou uitkomt en zonder al te veel gedoe. Werkpartner ontzorgt je door een baan voor je te vinden waar je blij van wordt. Wij zijn een partner waar je op kunt bouwen. We zijn bereikbaar voor vragen en denken altijd met je mee.

Jij weet wat je wilt en houdt van afwisseling. Niet alleen privé, maar ook in je werk. Flexibel zijn vind je belangrijk en ook je verwachtingen van een baan veranderen weleens. Werkpartner ontzorgt je door een baan voor je te vinden waar je blij van wordt. Wij zijn een partner waar je op kunt bouwen. We zijn bereikbaar voor vragen en denken altijd met je mee.

ik wil contact aanmelden

Alles strak geregeld

Uitzendbureau Werkpartner bemiddelt al tientallen jaren in banen waar mensen blij van worden.

Werkpartner bemiddelt al tientallen jaren in banen waar mensen blij van worden. Wij zorgen dat je flexibel werk vindt in een internationale omgeving op momenten dat je iets zoekt of nodig hebt. Ongeacht je leeftijd, opleidingsniveau en achtergrond. Dat kan een baan zijn in de beveiliging, logistiek of administratie, maar ook in winkels en hotels. Je kunt ervan uitgaan dat we alles strak voor je regelen. Van voorwaarden, tot begeleiding en snelle betaling.

bekijk alle vacatures

Werk zoals jij 't wil

Uitzendbureau Werkpartner Werk zoals jij 't wil

Bij Werkpartner zijn we écht geïnteresseerd in wie je bent, wat je drijft en wat je zoekt in een baan. Luisteren we met aandacht naar wat jij wil. We willen weten wie je écht bent. Begrijpen wat je nodig hebt en investeren in een langdurige relatie. Zodat we je banenadvies op maat kunnen geven en de beste begeleiding. Want jij bepaalt hoe je je werkende leven inricht.

neem contact op

Wat je kunt verwachten

Persoonlijke behandeling
Oprechte betrokkenheid
Langdurige samenwerking

Wil je ook goed verdienen met flexibel werk in een mooie internationale werkomgeving?

vertel ons wie je bent