Winkelwerk, kassawerk en retail vacatures

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Hieronder vind je winkelwerk, kassawerk en vacatures in de retail bij afwisselende werkgevers. Stuk voor stuk afwisselende banen waarin jij je kunt ontwikkelen. Kom werken via het uitzendbureau dat naar je luistert!.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Hieronder vind je winkelwerk, kassawerk en vacatures in de retail bij verschillende werkgevers.

Winkelmedewerker Van Gogh Museum

Amsterdam
16-32 uur
€ 14.81 per uur
Woon jij in omgeving Amsterdam, ben je in ieder geval op vrijdag beschikbaar en lijkt het jou leuk om in de winkels van het Van Gogh Museum te werken?
bekijk vacature

Vliegtuigschoonmaker Schiphol Airport

Schiphol Airport
12-38 uur
€ 13.42 per uur
Zoek jij een leuke baan op de dynamische luchthaven Schiphol en wil je werken in de grootste Boeings?
bekijk vacature

Binnendienst medewerker makelaardij

Amsterdam
32-40 uur
Pro pecunia
Ben jij een echte teamspeler en zoek jij een baan in de makelaardij? Lees dan verder!
bekijk vacature

Publieksmedewerker ARTIS

Amsterdam
12-38 uur
€ 14.25 per uur
Heb jij een zeer klant- en servicegerichte instelling en lijkt het jou gaaf om bij ARTIS te werken?! Wij zoeken per direct nieuwe medewerkers!
bekijk vacature

Verkoopmedewerker Van Gogh Museum

Amsterdam
16-32 uur
€ 14.81 per uur
Woon jij in omgeving Amsterdam, ben je in ieder geval op vrijdag beschikbaar en lijkt het jou leuk om in de winkels van het Van Gogh Museum te werken?
bekijk vacature

Magazijnmedewerker

Schiphol
20-40 uur
€ 13.77 per uur
Ben jij een echte aanpakker en zie jij jezelf werken als magazijnmedewerker in een internationale en dynamische omgeving? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!
bekijk vacature

Winkelmedewerker

Amsterdam
20-40 uur
€ 13.90 - € 15.00 per uur
Wil je werken in een hippe winkel, hartje Amsterdam, met unieke Nederlandse designer artikelen, reageer dan snel!
bekijk vacature

Werk zoals jij 't wil

Ben jij op zoek naar een andere leuke baan, bijbaan in de beveiliging, logistiek en administratie?
meld je aan

Winkelwerk, kassawerk en retail vacatures

Winkelwerk, kassawerk en retail vacatures

Winkelwerk omvat vaak verschillende taken, zoals klantenservice, kassawerk en afrekenen, voorraadbeheer, administratie en advies en verkoop. Hierdoor krijg je de kans om verschillende vaardigheden te ontwikkelen en afwisselend werk te doen. Werken in een winkel is een goed begin van je carrière.

Werken in een winkel of achter de kassa

Een winkelmedewerker heeft verschillende taken afhankelijk van de aard en grootte van de winkel. De specifieke verantwoordelijkheden kunnen variëren afhankelijk van het type winkel (bijv. supermarkt, kledingwinkel, elektronicawinkel, cosmetica- en parfumeriewinkel ) en de grootte van het team. Vaak werkt een winkelmedewerker onder toezicht van een winkelmanager of teamleider.

Vragen over werken als winkelmedewerker of kassamedewerker

De belangrijkste taak van een winkelmedewerker is over het algemeen assisteren en helpen van klanten bij vragen. Dit omvat verschillende verantwoordelijkheden:

 • hulp bij het vinden van producten;
 • informatie geven over producten;

Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van transacties en het verlenen van klantenservice bij de kassa in een winkel. Hier zijn de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van een kassamedewerker:

 • afrekenen van producten;
 • accepteren van betalingen;
 • vriendelijk en beleefd omgaan met klanten

Kassamedewerkers zijn vaak het laatste aanspreekpunt voor klanten voordat ze de winkel verlaten. Daarom is vriendelijkheid, nauwkeurigheid en klantgerichtheid van groot belang in deze rol.

Als kassamedewerker leer je verschillende vaardigheden en krijg je diverse ervaringen die van pas kunnen komen in je werk en in het dagelijks leven. Enkele van de belangrijkste dingen die je leert als kassamedewerker of winkelmedewerkerzijn:

 • klantenservicevaardigheden
 • afrekenen en geldbeheer
 • nauwkeurigheid
 • samenwerking
 • verkoopvaardigheden
 • efficiëntie en time-management

Deze verworven vaardigheden als kassamedewerker of winkelmedewerker zijn niet alleen waardevol binnen de detailhandelssector, maar kunnen ook relevant zijn voor andere beroepen waarbij klantenservice, organisatie en teamwork belangrijk zijn.

Als je zoekt op winkelwerk, kassawerk en vacatures in de retail op werkpartner.nl zie je de actuele vacatures die wij je kunnen aanbieden in de detailhandelssector.
Solliciteer via een vacature of neem contact op. We helpen je graag verder aan een baan als winkelmedewerker of kassamedewerker.

Wil jij werken als winkelmedewerker of kassamedewerker?

Heb je nog een andere vraag of wil je direct kijken wat je mogelijkheden zijn?
Bekijk ons aanbod van vacatures in de retail op deze pagina. Kom werken als winkelmedewerker of kassamedewerker en solliciteer direct. We kijken graag naar je mogelijkheden.
020 - 406 79 70
Uitzendbureau werkpartner